Center for arbejdsliv & læring

Om Center for arbejdsliv & læring

Center for arbejdsliv & læring udbyder kurser og konsulentydelser til LO-fagbevægelsen og andre. Vi tilbyder kompetencegivende uddannelser, og vi er godkendt til at afholde den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.

Vi bygger bro mellem medarbejdere og ledelse. Både i den offentlige og private organisationsverden.

 Vi arbejder særligt med:

  • Fællesskab på tværs af fag, hvor vi arbejder i både temauger og uger hvor der er faglige kurser. Disse aktiviteter knyttes sammen af tilbud om fælles aktiviteter.
  • Kompetencegivende uddannelser på akademi- og diplomniveau.
  • Læringsaktiviteter for voksenundervisere og andre, der er optaget af læringsprocesser. Vi tilbyder – sammen med Mittuniversitetet i Sverige – en certificeringsuddannelse i Læringsstile. Vi tilbyder også fysisk læring, som vi kalder Leg dig Klog.
  • Arbejdsmiljø står højt på vores dagsorden. Vi arbejder med det på mange planer og niveauer. Fra viden om den årlige drøftelse til processer om endnu bedre trivsel.
  • Social Kapital i praksis med fokus på kerneopgaven og relationer.
  • Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og supplerende kurser.

Konsulenterne i Center for arbejdsliv & læring har baggrunde fra både den faglige og den akademiske verden, og er klædt godt på til arbejdet.

Anerkendende og ressourceorienteret
Vi vil gerne kendes på at være en anerkendende og ressourceorienteret organisation.

Vi er inspireret af systemisk tænkning, hvor den grundlæggende tanke er, at det vi fokuserer på og taler om, er det der skaber vores virkelighed. Vi er optaget af det anerkendende perspektiv. Vi tror mere på et fremadrettet fokus på håb, drømme og visioner, end på udelukkende at lede efter fejl i fortiden.

Læring
Temaer og indhold er ikke nok for os. Læring er vores speciale. Den enkeltes læring er alfa og omega. Vi tror ikke på, at vi kan lære nogen noget – men vi kan lære deltagerne at lære. Vi tror på involvering og refleksion.

Hos os er der fokus på læringsstile – læringsstile gælder nemlig også voksne. Vi har et tæt samarbejde med forskere i læringsstile. Som de første udbyder vi en årlig konference om læringsstile for voksne. Vi inviterer folk fra undervisningssteder, der ligesom os eksperimenterer med læringsstile for unge og voksne – vores mål er at få skabt et netværk omkring udvikling af læringsstile for voksne.

Kontakt os
Hvis du er blevet nysgerrig efter at vide mere, så kontakt os endelig – du kan komme og besøge os i herlige og smukke omgivelser i Helsingør – og vi kommer også gerne ud til dig. Vi afholder kurser og aktiviteter både hos os selv i Helsingør og på din arbejdsplads eller et konferencecenter i dit nærområde.

Bookmark and Share

Gitte Elstrup
Direktør
Dir.tlf:4928 0960
Jeg vil gerne kontaktes

Vi kontakter dig gerne inden for normal kontortid.

captcha
Tekstverificering