Center for arbejdsliv & læring

Book en weekend i smukke rammer

Få hjælp til at skabe et godt arrangement på Konventum, Lo-skolens konferencecenter

Kulturelle tilbud

Fælles oplevelser er vigtige byggeklodser i menneskers udvikling. Selv de største individualister har brug for fællesskaber – og brug for at dele oplevelser med andre.

Morgensang
De fleste uger er der tilbud om deltagelse i morgensang tirsdag, onsdag og torsdag morgen (og evt. fredag) fra kl. 8.30. Det foregår enten i Auditoriet, Mødestedet eller i Sundstuen og alle er velkomne. Konventums booking kan også være behjælpelige med at booke en pianist, hvis vores konferencekunder ønsker at arrangere deres eget morgensangsarrangement.

Pianobar
Torsdag aften er der i de fleste uger pianobar i Mødestedet kl. 20.00 - 21.30, hvor ugens pianist underholder med evergreens fra populærmusikkens eller jazzens mangfoldige verden. Dette kombineres som oftest med happy hour i baren. Eventuelt finder gæsterne sangbøgerne frem til en gang munter fællessang. Også her er alle velkomne.

Tirsdagsarrangement
I en del uger ryster vi en ”tirsdags-cocktail” i Mødestedet, Auditoriet
eller Salonerne, hvor alle "husets" gæster er velkomne til musikalske
toner, gæstetalere eller andre kulturelle arrangementer.

Bjørnen
Som noget helt særligt for Konventum er der en tradition for, at man synger visen om "Bjørnen" der vågner fra sit hi - torsdag kl. 23 i Panoptikon. Det er en helt speciel oplevelse, når flere hundrede synger sammen i det smukke lokale - naturligvis ”a capella”!
Visen har tekst af Benny Andersen og synges på en smuk gammel russisk folkemelodi. Hør den fortolket af mestrene selv, Povl Dissing og Benny Andersen.

Bookmark and Share

 
Gitte Elstrup
Direktør
Dir.tlf:4928 0960