Center for arbejdsliv & læring

Kursuskatalog

Konferencer og temadage

Bestyrelseskonference

10. - 11. april 2015

Vi sætter fokus på vigtige emner som rører sig i det professionelle bestyrelsesarbejde: God selskabsledelse - Økonomi og ansvar - Stakeholder versus shareholder - CSR og krav til en aktiv erhvervspolitik, med det formål at dykke ned i områderne og få vidensdeling og gode drøftelser.

Derudover får du rig mulighed for at networke med andre medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer og få inspiration med hjem til dit bestyrelsesarbejde.

Download folder her.

Tilmelding gennem dit forbund/afdeling eller til kursusadministrationen. Kursusnr. 9104 15 0001.

 

Arbejdslivskonference

15. - 19. juni 2015

”Vejen til nye faglige politiske strategier”

Udfordringerne er mange – både når vi ser på arbejdsmarkedet og samfundet. Omdrejningspunktet for Arbejdslivskonferencen 2015 er vore faglige politiske strategier og drøftelser af demokratiet – både på arbejdspladsniveau og samfundsniveau.

  • Vi skal have eksperter til at indvi os i ny viden om arbejdsliv og vilkår på arbejdsmarkedet.
  • Du skal i samarbejde med andre tillidsvalgte fordybe dig i emner, der er relevante for dit faglige arbejde på arbejdspladsen og i samfundsdebatten.
  • Du får værktøjer til at analysere netop din arbejdsplads – og værktøjer til at udvikle en strategi for din næste faglige indsats.
  • Du skal træne brugen af de værktøjer, du skal anvende for at gennemføre din strategi
  • Vi skal selvfølgelig udveksle den store viden om og alle de erfaringer om fagligt arbejde, som I bringer ind i konferencen.

Arbejdslivskonferencen 2015 vil fortsætte ”bølgerne” fra sidste år, hvor vi sammen gør en forskel, hvor det giver god mening at være mange og hvor vi får ny inspiration, deler viden og handler – sammen!

Download folder eller læs mere her.

Tilmelding gennem dit forbund/afdeling eller til kursusadministrationen. Kursusnr. 5310 15 0001.

Bookmark and Share

Gitte Elstrup
Direktør
Dir.tlf:4928 0960
Jannie Drachmann Rasmussen
Kursus- administrator
Dir.tlf:4928 0995