Center for arbejdsliv & læring

Kursuskatalog

Konferencer og temadage


Bestyrelseskonference 2014

25. - 26. april

For medlemmer af selskabsbestyrelser i A/S, ApS og fonde. 

På årets konference har vi meget fokus på den professionelle bestyrelse. Bestyrelsesarbejdet er vigtigt fra et juridisk og økonomisk udgangspunkt og den professionelle bestyrelse kendetegnes i høj grad ved strategi og visioner og sammensætningen af de relevante personer.

Konferencen åbnes af formanden for folketingets Erhvervs–, Vækst– og Eksportudvalg, Karin Gaardsted, som fortæller om vækst indenfor den private sektor i de kommende år - og hvordan bestyrelserne kan tænke det ind. Programmet byder også på oplæg om krisen og arbejdspladser, Corporate Social Responsibility (CSR) og sidste nyt fra Erhvervsstyrelsen.

Læs mere eller download folder.

 


Arbejdslivskonference 2014

16. - 20. juni

AMR/TR - sammen skaber vi fællesskab og samarbejde på arbejdspladsen.

Vi vil gerne bidrage til at sætte endnu mere fokus på fællesskabet på arbejdspladsen. Det giver rigtig god mening at invitere endnu flere personer ind i det faglige fællesskab. Det kræver dog samarbejde og god kommunikation mellem AMR og TR.

Der er pres på LO-fagbevægelsen i disse år. Der er brug for stærke samarbejdsrelationer. Ingen kan alene fastholde de rettigheder, der er opnået. AMR og TR skal arbejde tæt sammen om fælles strategier og vi skal på tværs af fag bekymre os om hinanden og hjælpe der, hvor det giver mening.

Programmet er ikke klar endnu, men du kan allerede nu tilmelde dig her. Her vil indhold og program også komme, så snart det ligger klar.

 
 

Arbejdsmiljøkonference 2014

28. - 29. august

Få den nyeste viden om fair processer på arbejdspladsen. Hvis du og arbejdsmiljøorganisationen gerne vil inspireres til endnu bedre beslutningsprocesser, så får du ”how-to-do-it” på konferencen.

Tag hele arbejdsmiljøorganisationen med og få ny viden, inspiration og idéer til konkrete forandringsprocesser indenfor arbejdsmiljøområdet.

OBS! Denne arbejdsmiljøkonference kan være jeres supplerende kursus i 2014.

Læs mere        Tilmeld dig         Download folder.

Bookmark and Share

Gitte Elstrup
Direktør
Dir.tlf:4928 0960
Jannie Drachmann Rasmussen
Kursus- administrator
Dir.tlf:4928 0995